Cylindricitet måleinstrument, Cylindrisk detektion

1.Den præcis cirkulær gitter importeret fra Tyskland 2.Den maskinen er konfigureret med forskellige specifikationer og længden af ruby prober 3.Det struktur aerostatisk leje bruges på den høje præcision rotarymeasurment platform

Produktdetaljer

Som en af de førende kinesiske producenter og leverandører af høj præcision cylindricitet måleinstrument, cylindrisk afsløring, det er her venter på din kontaktperson.

Anvendelse:
Leadsy række cylindricitet målemaskiner anvendes hovedsageligt til måling af de roterende organ arbejdsemner hvis forskellige overflader er regelmæssig eller uregelmæssig, kontinuerlig eller intermitterende, såsom deres rundhed, cylindricitet, linearitet, koncentricitet, koaksialitet, fladhed, parallelitet, vinkelrethed, overflader bølgethed og snart. Derudover kan udføres spektralanalyse, bølgehøjde analyse, shafts'curvature analyse og hoppe rækkevidde analyse på maskinen.
Egenskaber:
1. Strukturen af aerostatisk leje bruges på den høje præcision rotarymeasurment platform, som ikke kan gøre det vigtigste spindel af det påvirkes af slid maskine, så dens levetid vil blive forlænget.
2. Med hensyn til dataopsamling, den præcise cirkulære gitter importeret fra selskab med HEIDENHAIN i Tyskland samt om teknik, realiseres.
3. Maskinen er konfigureret med forskellige specifikationer og længden af rubin probes.Furthermore, kan de særlige prober og inventar konstrueres i overensstemmelse med kundens behov.
4. Maskinen har stærke analyse funktion, såsom linearitet, cylindricitet, fladhed, parallelitet, koaksialitet, koncentricitet, bølgethed og bølgehøjde analysis.It kan analysere frekvensspektret af den del overflade tilstand og endelig og bølgeamplitude kan tilbydes.

Undersøgelse