Hjem > Nyheder > Indhold

VIBRATION BEHANDLINGSMETODE AF CMM

Jul 26, 2016

Vibrationer er en af de vigtigste faktorer, der påvirker måling maskine præcision og stabilitet, at gøre CMM at sikre tilstrækkelig nøjagtighed, du har brug at skabe et gunstigt miljø for måling maskine.


Hvis CMM installation hvor er stærkt præget af vibration, vi har tendens til at vedtage måde foundation behandling (skrå kant, isolation skyttegrav), men metoden isolation har indlysende mangel (såsom CMM præcision af produkter ikke kan opfyldes, og bruger miljø, hvis brugeren i gulvet naturligvis ikke kan vedtage foundation ordning), fremkomsten af dæmpning mekanisme har gjort for utilstrækkeligheden af foundation vibrationsisolering.


Nano præcision autonome design patent teknologi--CMM dæmpning mekanisme. Enkel og praktisk installation. Placere gummi pad i øvre og lavere dæmpning gummi blok matrix, indsættelse af de to sæt ind i hinanden ved hjælp af op og ned guide indlæg at sikre placering. Fire gevindhuller på to matrix substrat kan være tilsluttet den dæmpning CMM eller jorden. Firkant er udstyret med guide søjle, som effektivt kan forhindre vælte eller rollover på grund af ensidige kraft af dæmpning enhed.