Hjem > Nyheder > Indhold

BRUGEN AF CAD I KOORDINERE MÅLING MASKINE

Jul 29, 2016

bridge cmm

Koordinat måling maskine har været meget anvendt i skimmel, luft-og rumfartsindustrien og automobile fremstillingsindustrien. Anvendelse af CAD i koordinaten måling maskine er ved hjælp af den software udviklet af computer til at udføre avanceret måling test.

Koordinat måling maskine har været meget anvendt i skimmel, luft-og rumfartsindustrien og automobile fremstillingsindustrien. Anvendelse af CAD i koordinere meThis testmetode er måling CAD model i software i mangel af egentlige artefakter. Høj grad reducerer påvisning scenen til driften af objektet faktiske test og kan ikke kun forbedre opdagelse effektivitet, spare test ressourcer men reduceret Labor intensitet.

coordinate measuring machine cmm

CAD bruges i reverse engineering output. Reverse engineering er processen at udstede tegninger eller relevante data ifølge arbejdsemnet, sammenlignet med den traditionelle proces i som gør arbejdsemnet efter tegninger eller relevante data. I reverse engineering, først er over at bruge tre koordinere måling maskine til præcist at måle figurer af prøver, og derefter bruge CAD-funktioner til at beskæftige sig med de målte data og derefter generere en eller flere CAD data filformat.

measuring system

Nano præcision konfiguration af CMM har en stærk funktion af CAD-software, som importerer CAD-modellen skal måles, og det kan arbejde i offlinetilstand åbne software selvlæring funktion, systemet automatisk generere programmet måling, det kan også være simulerede måling, finde ud af drift fejl ved at måle den sti og indsamle point og ændre programmet. Den faktiske måling kan minimere de mulige problemer og kan maksimalt garantere sikkerheden i forbindelse med målingen.


Tre koordinere måling maskine som en slags fælles måling maskine, da det har høj måling præcision og måling af effektivitet og praktisk drift. Det kan realisere online måling. Og indførelsen af CAD-funktioner, vil bringe tre koordinere måling maskine større brug af plads.


E-mail:2972853095@QQ.com