Hjem > Nyheder > Indhold

Grundene til, at varer, som går fast på brasiliansk Brugerdefineret (II)

Jan 12, 2017

3. MAPA

Den Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento, som er Portuguesefor Ministeriet for landbrug, kvægavl og Supply, MAPA, er det regulerende organ med ansvar for at føre tilsyn med import af varer af animalsk og vegetabilsk oprindelse. Som det er tilfældet for sundhedsprodukter eller kosmetik import, import af sådanne varer er omfattet af en importlicensordning, som er nødvendig for at rydde varerne på brasilianske skikke.

Virksomheden importerer varer af animalsk og vegetabilsk oprindelse, skal registreres MAPA. For at registrere, er det nødvendigt at præsentere følgende dokumenter til SIF, Forbundsrepublikken Inspection Service:

• Kopi af vedtægterne

• Kopi af CNPJ Card

• Registrering af selskabsform

• Importør Erklæring af passende betingelser for Product Opbevaring

Det er også ansvarlig for SIF agenter til at føre tilsyn med, om import af varer af animalsk og vegetabilsk oprindelse var lovlige. Disse agenter være særlig opmærksom på, om sanitære krav blev overholdt, da de kan kompromittere de brasilianske sektorer beskæftiger sig med dyr og grøntsager.

Også underlagt MAPA inspektion er emballagen eller paller, der fulgte med varerne. Ved transport gods i trækasser for eksempel vil en fumigeringscertifikat eller varmebehandling Certifikat være påkrævet.

4. Inmetro

Inmetro kræver, at nogle produkter, som kan findes i denne artikel, være certificeret for at blive kommercialiseret i Brasilien, og der stilles de samme regler på importerede varer. I dette tilfælde skal produktet enten være certificeret af:

• En udenlandsk regulatorisk agentur, der er anerkendt af Inmetro

• Inmetro efter ankommer i Brasilien

For alle produkter, der er omfattet af obligatorisk certificering af Inmetro, der er behov for en særlig licens for at importere dem. For alle tilfælde er til stede i forordning Nummer 354 af Inmetro, en Declaração de Liberação para Importação de Produtos, portugisisk for erklæringen om overgang til import af, er der skal ansøges fra Inmetro.

5. Skat revisor brasilianske føderale Omsætning

Den Receita Federal do Brasil, som er den brasilianske føderale Omsætning, er ansvarlig for at håndhæve toldbestemmelserne. Til dette formål er det Skat revisor brasilianske føderale Omsætningen også lov til at føre tilsyn med import af varer til Brasilien, og dermed kan beslaglægge alle varer, hvis de forstår, at der er noget galt med den måde, varerne blev behandlet, især i landing proces, selv om de fremlagte dokumenter, som importøren var i orden.


Bemærk: Artiklen repost fra Realogistics

http://www.realogistics.com/index.html