Hjem > Nyheder > Indhold

FORSKEL EBTWEEN FULD AUTO OG SEMI-AUTOMATISK CMM

Jul 22, 2016


Tre CMM, i virkeligheden, kan opdeles i fuld-automatisk, halvautomatisk og manuel type. Automatisk er helt kontrolleret af computeren, mens manualen er helt kontrolleret af kunstige. Og semi-automatisk er uden en fuldautomatisk roterende nål hoved og kontrol system, så så længe når du skal omdanne kanylen vinkel, du har til at omdanne sonde vinkel manuelt. Lad os vide om forskellen mellem halvautomatisk og fuldautomatisk!


A. prisforskellen

Fra perspektivet af køberen, den første bekymring bør være prisforskellen, sonde lederen af semi-automatiske CMM er forskellige fra den af fuld-automatiske af slagsen. Manualen er billigere end automatiske...

B. måling præcision

I forhold til prisen, måle nøjagtigheden er en af de værdipapirer, der kan teste produktet om kvalificerede, så den højere nøjagtighed kan føre til bedre kvalitet. En semi-automatisk, på grund af behovet for kunstigt at justere test, kan have nogle fejl i måling proces. Fuld-automatisk er helt kontrolleret af PC, der reducerer den menneskeskabte fejl. Så relativt er nøjagtigheden af automatiske CMM højere end det af semi-automatiske CMM.

C. producerer effektivitet

Roden af en virksomhed er effektivitet undtagen kvalitet. Fuld-automatisk CMM styres af computeren ved at måling, som bare har brug for ingeniør foran computeren og sætte i programmet. Mens halvautomatisk CMM ikke er på grund af virkningen af en manuel test. Så længe skal omdanne sonde hoved manuelt, så semi-automatiske CMM har mindre fordele end dem, fuld-automatisk.

Vi indføre forskellen mellem semi-automatisk og fuld-automatisk CMM ovenfor. Faktisk sige ikke der er bedre, fordi valget mellem fuld-automatiske og halvautomatiske er udelukkende på grund af den faktiske situation. Vi kan ikke generalisere.