Hjem > Nyheder > Indhold

SAMMENLIGNING AF GAUGE OG CMM

Jul 19, 2016


Sporvidde er et værktøj specielt produceret til at styre alle former for mekanisk størrelse af industriel produktion virksomhed, som passende for masseproducerede produkter såsom Autodele, til at erstatte professionel målingsværktøjer som calipre, stik gauge, positionere gauge, osv. Kan foretage følgende foranstaltninger: nøglen funktioner påvisning, karakteristiske linje påvisning, registrering af funktionelle huller, store deformation område registrering under samling proces, prototype forsamling, den tidlige fase af funktionen matchende påvisning og så videre. CMM hører til en slags høj præcision måleværktøj, næsten alle dele kan måles, herunder nøjagtighed af gauge også brug for støtte fra CMM. CMM er en slags udbredte måleinstrumenter, men CMMs er generelt ikke egnet til online måling. Der er nogle forskel nedenfor.

1. koste. Engangsinvestering af gauge er mindre end CMMs, men tænker på lang sigt, omkostningerne ved CMM er lavere end omkostningerne ved måleren. Gauge måling skal gøre modeller af alle de målte objekter, er meget høje. Og CMM kombineret med fleksible armatur har fordele af omkostningerne på lang sigt, selv om den oprindelige investering er større og har visse daglig vedligeholdelse omkostninger.


2. fleksible. Måler er en slags udstyr til dele eller montering af specielle måling, de fleste er ikke fleksibel. CMM kombineret med fleksible armaturet kan måle næsten alle slags dele, fleksibilitet er meget god.


3. måling bekvemmelighed. Bekvemmeligheden af gauge er meget god, som bare nødt til at sætte delene i måleren. CMM kombineret med fleksible armatur, som skal faste dele, etablere et koordinatsystem, program, osv., men til måling af bekvemmelighed, bærbare arm maskine høj grad tilfredsstille måling bekvemmelighed.


4. nøjagtighed. Nøjagtigheden af armaturet er generelt ±0,15-±0,2 mm. Hvis med vernier caliper, nøjagtighed niveau er op til ±0,1 mm. CMM kan nøjagtighed nå micron niveau generelt.