Hjem > Nyheder > Indhold

Indførelsen af koordinere måling maskine

Nov 23, 2017

Ifølge udviklingen af koordinaten måling maskine, bidrage til udviklingen af teknologi og udvikling af instrument gennem forskellige måder. Koordinater måling maskine kan bedre for at opnå udvikling når at holde byens udvikling, også til at forstå værdien af hele området.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

Professionel måling software, kan vi evaluere form egenskaber gennem disse punkter og beregne sin størrelse og placering. Den koordinat måleinstrument kan bruges til at indsamle data fra adskillelse punkt ved hjælp af metoden for lignende udløser sonde. Scanning probe af tre-dimensionelle måleinstrument har en god naturlig frekvens, har ingen motor eller mekanisk struktur, som er egnet til høj hastighed scanning. Høj præcision isolation optisk scanning probe målesystem, kan direkte afspejle afvigelse af sonden, med bedre præcision og hurtigt dynamisk svar.

Den koordinat måling maskine har en lang række konfigurationer og løsninger for høj nøjagtighed scanning probe, som kan anvendes til forskellige størrelser og konfigurationer CMM. Høj nøjagtighed kontinuerlig scanning hoved er meget velegnet til samling af contour højhastighedsdata boks og komplekse form emnet.