Hjem > Løsninger > Indhold

Vibration behandlingsmetode af CMM II

Aug 05, 2016

I moderne fremstillingsindustrien, er tre koordinater måling maskine mere og mere anvendt i produktionsprocessen, hvilket gør produktet mål og nøglen i kvalitet gradvist ændret fra slutkontrol til fremstilling proceskontrol. Gennem information feedback til rettidig justere parametrene for forarbejdning udstyr at sikre produktets kvalitet og produktion stabilitet og forbedre produktionseffektiviteten.

renishaw probe head

Fordi der er mere og mere måling maskine applicerede i produktionsstedet, bliver vibrationer et tilbagevendende problem. Mens brugerne i test behandling, hvis vibrationen testdata af tre koordinere maskine er uden for området, vil det have stor indflydelse på målenøjagtigheden. På dette tidspunkt har vi opbygge særlige base.

Hvis vibrationer testdata af tre koordinere maskine er inden for rækkevidde, på dette tidspunkt, skal instrument installation Målepladsen opfylde følgende betingelser:

1. i alle retninger er gradienten af jorden normalt under 5 mm/m.

2. jorden lejet skal være større end summen af den maksimale vægt for måling af maskinen og den maksimale vægt af måling af dele.

3. installation af området måling maskine skal uden overflade aktivitet eller fraktur

4. jorden støtte point og de omkringliggende ru punkter skal renses op.

patent aibration cushion to reduce vibration

Vi kan også levere CMM dæmpning mekanisme, som er vores patent (Patent nr. er ZL 2014 2 0532122.0). Denne praktiske nye teknologi dæmpning af gummi.

Og det kan forsinke vibration og sikre nøjagtigheden af maskinen.


Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:overseas@cmm-nano.com