Hjem > Løsninger > Indhold

Brug af CMM i den bilproduktion

Aug 10, 2016

I den hurtige udvikling af industrielle produktionsmiljø, F & u og fremstilling af en lang række komplekse mekaniske dele alle har brug for avancerede test teknologi og instrumenter, især i præcision maskiner forskning, numeriske styrings værktøjsmaskiner produktion, Autodele fremstillingsvirksomhed, luft-og rumfartsindustrien og stigningen i den elektroniske industri. Den koordinat måling maskine, som en af de vigtige store præcision instrument, er blevet mere og mere værdsat af forskere og produktion på grund af sin bekvemme til tre-dimensionelle rum dimension måling, som kan realisere on-line detektion og automatisk måling.

Inden for bil fremstilling er kvalitet målet for moderne fremstillingsindustrien så vidt muligt at holde dele produktion i henhold til de konstruktionsmæssige krav. Hvis for at sikre ensartethed i produktionsprocessen og design, må det imidlertid være at styre produktionsprocessen. Den mest effektive metode til at styre produktionsprocessen er at nøjagtigt måle størrelsen, efter få størrelse oplysninger, analyse og feedback data til produktionsprocessen, for at løbende forbedre produkternes kvalitet. Proceskontrol er kernen i præcist måle størrelsen af arbejde-stykker. Tre koordinere måling maskine er en af de mest effektive måder at nøjagtigt måle og evaluere størrelse data. Og det kan i stedet for en række overflade måleværktøjer, flyet måleværktøjer, faste eller brugerdefineret kombination af dyre målere og præcisionen af manuel måling værktøjer. Derved høj grad at reducere tid, der nødvendige for at fuldføre den komplekse Bilinspektion. Tre koordinere måling maskine kan give fabrik produktinspektion, maskine kalibrering, kunde kvalitet og andre funktioner ta den samme tid samtidig størrelse data såsom produktion proces betingelser af nyttige oplysninger for proceskontrol.

Udseendet af kroppen er den mest intuitive visning af køretøjernes konstruktion og fremstilling af niveau. Og høj præcision kroppen er forsikringen om smuk form, tidsbesparende og kvaliteten af automobile. Kvalitet spiller en afgørende rolle i konkurrencen. Så kan vi bruge høj præcision, høj effektivitet af tre koordinere måling maskine for at gennemføre præcision test analyse, on-line overvågning og batch for auto industri produktion.

Tre koordinere måling maskine som en ny, effektiv præcision måleinstrumenter har en meget fremtrædende fordele. Nu, det har været meget anvendt i maskiner fremstilling. Bliver det universelle testudstyr i moderne industriel inspektion og kvalitetskontrol.


Oplys venligst mig hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail: overseas@cmm-nano.com