Hjem > Løsninger > Indhold

Problemerne og udviklingstendensen af ikke-kontaktmålemetode

Oct 31, 2016

A. Realtidsmåling . På industriområdet er det vigtigt at reducere omkostningerne og forbedre effektiviteten og kvaliteten, så 3D-målefeltet i realtid er blevet problemer, der skal løses. Real-time 3D form måling kan realisere visning og 3D koordinater måling med succes, produktionskontrol og online kvalitet detektion, og nøglen er at realisere den hurtige online beregning.

B. For dem, der ikke er malet med en reflekterende overflade, og objektform kan måles direkte på overfladen. For dem med reflekterende overflade kan der udføres 3D form måling , i dette område har et presserende behov, men næsten ingen sådan forskning på dette område. Ifølge den nuværende måleteknologi ved måling med refleksion på overfladen af formoverfladeformen, bedt om at anvende pulverlakeret på overfladen, vil det sænke målehastigheden og reducere målets nøjagtighed.

C. At etablere evalueringsstandarden for det optiske system til tredimensionelle målinger. En vigtig del af standarden skal medtages:

1. Størrelse, overflade roughness og materiale standard prøve komponenter;

2. Den matematiske model og fejlkarakteristika;

3. Målehastighed og rækkevidde;

4. Repeterbarhed og gentagelsesproces

5. Kalibreringsproces;

6. Pålidelighed vurdering.

D. Høj præcision stort måleområde. De fleste målesystemer etablerer kompromisnøjagtighed i henhold til måleområdet, men det kræver også høj præcision .

E. Målesystemkalibrering og optimering og sensordesign. Systemkalibrering og optimering er nøglen til at forbedre målingsnøjagtigheden.

F. Fremhæv scenarier med opgavebegrænsninger. Optimal valg til forskellige anvendelsesformål, etablere et mål og opgaveorienteret målesystem.


Venligst informer os om eventuelle spørgsmål eller råd

E-mail: overseas@cmm-nano.com