Hjem > Løsninger > Indhold

Den mest almindelige anvendte materiale af CMM

Feb 20, 2017

Med udviklingen af den koordinere måling maskine (CMM) teknologi, CMM er mere og mere udbredt. Fordi strukturen og materialet af CMM har stor indflydelse på nøjagtigheden, bliver det mere og mere stærkt påkrævet. Følgende er nogle fælles strukturelle materialer.

1. Støbejern

Støbejern er en slags fælles brugte materialer, som hovedsagelig anvendes til basen, glidende og rullende guide, søjler, støtte, etc. Det har den fordel, lille deformation, god slidstyrke, nem behandling, lave omkostninger, lineær ekspansion er mest tæt til koefficienten af dele (stål), det er de tidlige anvendte materialer. I nogle målemaskine stadig primært bruger støbejern materialer. Men det har også ulemper: støbejern er modtagelige for korrosion og slidstyrke er lavere end granit, dets styrke er ikke høj.

2. Stål

Stål bruges primært til skallen, støttestrukturen, og nogle målemaskine basen også bruge stål. Generelt vedtager lav kulstofstål, og skal være varmebehandling. Fordelen ved stål er god stivhed og styrke. Dens defekt er let at deformation, det er fordi stålet efter forarbejdning, den resterende stress inde frigivelse føre til deformation.

koordinere måling maskine

3. Granit

Granit er lettere end stål, tungere end aluminium, er det den almindelige anvendte materiale. Den største fordel ved granit er lille deformation, god stabilitet, ingen rust, nem at lave grafisk behandling, fladhed, let at opnå højere platform end støbejern og egnet til produktion af høj præcision vejledning. Nu er mange af CMM vedtager dette materiale, arbejdsbordet, broramme, akslen styreskinnen og Z-aksen, alle lavet af granit. Granit kan bruges til at lave arbejdsbord, firkantet, kolonne, bjælke, guide, støtte, osv grund af den lille varmeudvidelseskoefficient granit, er det meget egnet til at samarbejde med luft-flotation føringsskinne.

Granit findes også nogle ulemper: selv om det kan fremstilles af den hule struktur ved at indsætte, er det mere kompliceret; Solid byggekvalitet er stor, ikke let at behandle, især skruehullet er svært at proces, koste langt højere end støbejern; Granit materiale er sprød, let at bryde sammen, når rå bearbejdning;

4. Keramisk

Keramisk er udviklet sig hurtigt i de seneste år. Det er det keramiske materiale efter sammenpresning sintring, genopslibning. Dens karakteristiske er porøs, kvaliteten er lys (densitet er ca. 3 g / cm3), høj styrke, let bearbejdning, god slidstyrke, ingen rust, egnet til Y-aksen og Z-aksen guide. Mangler i keramik er høje omkostninger, teknologiske krav er højere, og fremstilling er kompleks.

5. Aluminiumslegering

CMM anvender primært høj styrke aluminiumslegering. Det er en af de hurtigst voksende i de senere år. Aluminium har den fordel, lette vægt, høj styrke, lille deformation, varmeledning præstation er god, og kan udføre svejsning, egnet til måling maskine af mange dele. Anvendelse af høj styrke aluminiumslegering er den vigtigste tendens strøm.


Giv os besked, hvis nogen questiona eller rådgivning

E-mail: overseas@cmm-nano.com