Hjem > Løsninger > Indhold

Metode til at fjerne fejl af CMM

Aug 26, 2016

I dag, tre koordinere måling machine(CMM) har været brugt mere og mere almindeligt, men præcision instrument software have dybtgående virkninger på vores målenøjagtighed. CMM som en af de mest almindelige måling software, der kan være mange problemer i forbindelse med kunstige operation, som fører til indflydelse på at måle nøjagtigheden. Leder du efter en mere effektiv måde at reducere fejl er blevet en daglig must for måling industri. Hvad er den bedste måde at eliminere fejl af tre koordinater, nedenfor er nogle tips:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Først og fremmest, når vi søger den måde at reducere fejl af tre koordinere måleinstrument, den bedste måde er at overveje model eller konfiguration af produkterne grundigt, ellers kan det give bagslag. Hvis vi bruger en manuel type, den enkelte operatør ved at bruge bør forsøge at holde den samme hastighed målepunkt, således at det kan maksimalt reducere fejl forårsaget af kunstige opererer.

For det andet, hvis vi bruger automatisk måling maskine, på tidspunktet for hver måling, automatisk måling elementer med konstante hastighed tilstand, det høj grad kan reducere den måling force indflydelse på måleresultaterne. Desuden, når du vælger de måling elementer, den effektive længde bør være længe så vidt muligt, især den base element. Dette kan sikre virkningen af måling.

Alt i alt, som rollen af tre koordinere måleinstrument er vigtigere i fremtiden, må brugernes ansigt en masse faktorer, der påvirker dets nøjagtighed, så vi ville bedre kunne håndtere metoden til at reducere disse fejl for at få mere præcise måleresultater.


Oplys venligst mig hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:overseas@cmm-nano.com