Hjem > Løsninger > Indhold

Indflydelse af temperatur og luftfugtighed på CMM

Sep 07, 2016

Den normale driftstemperatur af tre koordinere måling machine(CMM) er 20 ℃±2 ℃, og luftfugtigheden er 40% - 70%. Temperaturen i CMM øges fra bund til top, og temperaturen forandrer sig hvert øjeblik. Så forskel på hver akse rist temperatur og dele temperaturen vil påvirke koordinere tre måling maskine måling præcision. I virkeligheden, hvis luftfugtigheden er for stor, bliver det dårligt korroderer flydende blokken og nogle vigtige kernekomponenter af måling maskine, som direkte vil beskadige apparatet. Så vi så vidt muligt at sikre indendørs temperatur og fugtighedsgrad kontrolleres i normalområdet, for at forbedre præcisionen af tre koordinere måling maskine.

 NANO Metrology is a manufacturer of Precision measuring machine

Tre koordinere måling maskine som en form for præcision måleinstrumenter, rettidig vedligeholdelse kan forlænge levetiden af maskinen, kan garantere nøjagtigheden og mindske bankerot satsen.

Tre koordinere måling maskine er strenge miljø, så vi er forpligtet til nøje kontrollere rumtemperatur og luftfugtighed.

Gas forsynet med CMM er aldrig bære struktur i teorien, men hvis air ressource ikke er ren, dvs med olie, vand eller urenheder, som kan forårsage gas bærende blokere, mere seriøst gas bærer og flydende jernbane bunden. Så vi bør regelmæssigt kontrollere maskinen luft og dræne vandet, regelmæssigt rengøre filter og olie-vand-separator. Luft kilde også bør være opmærksom, luft kompressor eller gas levering af gasholder også behovet for kontrolleret regelmæssigt.


Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:overseas@cmm-nano.com