Hjem > Løsninger > Indhold

Forskellen mellem CMM og Normal måling (II)

Oct 17, 2016

Holdning fejl er forbundet med faktiske beløb faktorer på ændringer af de elementer, der måles. Som benchmark for de faktiske dele har også figurfejl, således er det nødvendigt at simulere benchmark elementer i konventionelle måling, som normalt bruger overfladen med nok form.

Når du brugertre koordinere måling maskine, vi behøver kun at måle flere koordinere punkter på arbejdet-stykke, så parallelle fejl kan beregnes af computer. Måling præcision afhænger af CMM nøjagtighed, det har intet at gøre med artefakter af sted, så det mere tæt på den faktiske situation i dele bliver testet.

Overflade måling kan opdeles i to former: et er teori om den målte overflade form har været kendt, derefter vurdere den faktiske overflade, faktisk er det ofte kræver måling buet overflade profil fejl; Den anden er teorien af buede overflade form er ukendt, ifølge de faktiske målte data, passende teori overflade. Den konventionelle metode bruges hovedsageligt til den første slags måling.

Under måling proces ved hjælp af CMM, har brug for vi kun at placere dele skal testes på den workbench, korrekt positionering og tilpasning, måle flere punkter i manuel måling mode, og sammenligne de målte resultater med teoretiske kontur.

Konventionelle målemetode har ikke kun dårlig repeterbarhed men lave måling effektivitet. Tre koordinere måling maskine er sværere at mestre end konventionelle måleinstrumenter, men det kan måle geometri størrelse og form på samme tid. I stilling fejlen for måling behøver vi ikke at bruge ekstra enhed til simulering benchmark. CMM er desuden medhøj måling præcisionog måling af effektivitet, som er et must i fremstilling kvalitetstest.


Oplys os venligst hvis nogen quesrions eller rådgivning

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com