Hjem > Løsninger > Indhold

Forskellen mellem CMM og normale måling, (I)

Oct 13, 2016

Med udviklingen af moderne industri, krav i form af mekaniske dele bliver mere og mere kompliceret, så også kræver en hurtig og pålidelig målemetode til at samarbejde.Tre koordinere måling maskine (CMM)som en slags høj effektiv præcision måleinstrumenter, som opfylder ovenstående krav. Derfor er almindeligt anvendt i maskiner fremstilling, instrument manufacturing, elektronisk industri, luft-og rumfartsindustrien og national defense industries. Især velegnet til måling af kropsdele, dør, præcision støbning, bil shell, motordele, CAM og fly type organ, der med mellemrum buet overflade dele.

1. måling af geometriske størrelse og form

Måling af arbejdsemnet geometri størrelse og form, den konventionelle metode normalt nødvendigt at udføre selvstændigt. Især i måling af arbejdsemnet form har det krævende krav i arbejdet-stykke. Det vil koste meget mere tid end selve målingen, som når du måler planhed i tablet, vi har brug at justere de tre fast overflade punkter i samme højde som tablet.

I modsætning til konventionelle metoder, kan CMM samtidig måle størrelse og form. Tre koordinere måling maskine hilsen den målte objekt som samling af en række diskrete punkter. Ifølge den målte objekt og de forskellige krav, måle antallet fra indsamling af flere diskrete punkter i stedet for den målte objekt, gennem beregning for at fastlægge størrelsen og formen af objektet. Inden måling af arbejdsemnet, først og fremmest er sonden kalibrering til at eliminere fejl indflydelse på grund af skiftendemiljømæssig stand. Og så grundlag design af artefakter eller proces benchmark vi nødt til at lede efter arbejde-stykke koordinatsystem. Der er ingen krav af arbejdsemnet fastspænding og justere, vi behøver kun at holde arbejdsemnet forbliver stabil.


Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com