Hjem > Løsninger > Indhold

Data Deformation løsning og anvendelse af CMM

Dec 08, 2016

Reverse engineeringer en kompleks teknologi, CAD, det var baseret på en mock-up af produktet, ved hjælp aftre koordinere måling maskineat genopbygge den tre-dimensionel modellering af produkter i PC, og derefter fuldføre produktdesignet.

I målingen af store og fleksible produkter, der ofte har indlysende deformation, kan ikke måling af de resulterende data korrekt afspejler geometrien af produktet. Så fjerne en geometrisk forvrængning har stor betydning på den geometriske modellering.

A. deformation forarbejdning princippet

Produkter deformationen kan reduceres til en række enkle form af superposition af lineære eller ulineære.

1. trækstyrke deformation: længden af arbejdsemnet brudforlængelse eller kompression

2. vride deformation: to dele af shear relative bevægelse langs retning af ekstern kraft

3. bøje afbøjning: midterlinien af baren ændre fra lige linje til en kurve

4. torsionsstivhed deformation: et tværsnit af en bar i nærheden af rotationsakse

Selvom der er fire grundlæggende former for deformation, men der er mange ligheder i naturen, kan ved hjælp af disse karakteristika forenkle den matematiske model.

B. centralt teknik i forbindelse med deformation

For disse arbejde-stykker med komplekse form er punktdata relativt tætte at gøre det svært at genkende arbejdsemnet funktion. På samme tid, er på grund af arbejdsemnet Arbejdsprofil punkt nok til at udtrykke arbejdsemnet body tegn, så bare nødt til at beskæftige sig med deformationen af arbejdsemnet Arbejdsprofil punkt output skærmen. Efter forarbejdning, ifølge de korrekte oplysninger contour punkter, udføre den samme proces til de indre contour punkter, som ikke har udgang.


Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com