Hjem > Løsninger > Indhold

Fordelene ved Manual, Halvautomatisk og Fuldautomatisk CMM

Sep 22, 2016

Tre koordinere måling maskine (CMM) er en slags måling maskine, der kan repræsentere geometrisk form, længde og omkredsen af en cirkel dividere inden for omfanget af et mellemrum. Det kan opdeles i manuel, semi-automatiske og fuldautomatiske type.

Halvautomatisk CMM, sammenlignet med automatisk CMM, er mangel på fuld automatisk nålesonden systemet . Når arbejdsstykket måles i overensstemmelse med programmet, en gang for at omdanne proben til anden vinkel, det skal anvende kunstig transformation.

Med hensyn til nøjagtighed, manuelle tre koordinater målemaskine er ren manuel betjening, så den tilfældige fejl er mere end automatisk type. Fuldautomatisk koordinere måling maskine, sammenlignet med halvautomatisk, fuldautomatisk CMM er med automatisk kontrolsystem på tidspunktet for målingen, som kan udføre batch måling gennem programmering. Så sammenlignet med den manuelle tre koordinere måling maskine, den automatiske type, i høj grad forbedre påvisningen effektivitet.

Med hensyn til pris, manuel type, da der ikke er nogen bevægelse kontrolsystem, så prisen er forholdsvis lav. Generelt manuel type har en høj krav til operatørerne, de mere erfaring operatører har, kan den højere nøjagtighed nå. Generelt, hvis inspektion beløb er lille og nøjagtigheden er ikke høj, kan vælge manuel CMM. Halvautomatisk type har visse fordele i pris i forhold til automatisk CMM. Men på den måling effektivitet, fuldautomatisk maskine er bedre.

Giv os besked, hvis nogen spørgsmål eller rådgivning

E-mail: overseas@cmm-nano.com