Hjem > Løsninger > Indhold

Måling af fejl af CMM (II)

Jan 03, 2017

1. environmental temperatur

Længde måler fejl E og afsløre fejl Rasmussen er fejl under betingelserne inden levering, hvilke ligeledes kendt som grundlæggende fejl. Det første trin af miljøforhold er den omgivende temperatur. Generelle miljø ønskede temperatur er under 20 ° C ± 2 ° C. Environmental temperatur kræver ikke kun CMM, selv, men også dele om at blive testet være stabil. På grund af metal materialer påvirkes af temperaturen vil producere varme rendestenene kolde skrumpe, så under forskellige temperaturer, længde ikke er det samme.

2.Environmental luftfugtighed

Luftfugtighed bør kontrolleres inden for 35 ~ 65% almindeligt, fugtighed ikke kun påvirke målefejl, men også vil alvorligt skader delene af elektriske apparater af CMM, osv. Installere affugter i CMM værelse, og matche det med miljøet fugtighed. Hvis luftfugtigheden er for lille, hvilket er mindre end 35%, det er nødvendigt at øge luftfugtigheden er lidt større end 35%.

3. Tryk

I den bruger betingelser af koordinat måling maskine, presset skal nå en vis værdi. Fordi alle air pejling af CMM er gas bærende, lavt lufttryk i alvorlig grad vil påvirke målefejl. Nogle brugere forståelse af dette er ikke nok, en generel luft kompressor station lufttilførsel leveres af fabrikken, der fører til luften er meget stabil.

4.Elektromagnetisk

Elektromagnetisk påvirker elektrisk udstyr af den koordinat måling maskine, fordi det elektromagnetiske felt har ændret en masse, som vil gøre den koordinat måling maskine producerer tilfældig tilfældige fejl. Derfor, der er ingen nogen transformers, elektrisk gnist værktøjsmaskiner, frekvens modstand, lysbuesvejsning, seam welder som stærk elektrisk felt, magnetfelt og andet udstyr nær koordinaten måling maskinrummet.

5. vibrationer

Hvis der er nogle vibrationer kilde, kan det også gøre CMM fejl, og hvis vibration kilden er forskellige, fejlen er forskellige. Det kræver derfor, at der er ingen vibration maskine, stansning maskine og andre stærke kildeudstyret.

6. lys

Lys er også et spørgsmål om miljømæssige temperatur, som let ignoreret af mennesker, især uden varme bevarelse foranstaltninger, opsætning af windows, måle room bygget på hjørnet af to tilstødende vægge. Under sollys, vil det gøre temperaturen forskellige i computerrummet, hvilket vil resultere i en målefejl. Lys værelse donand #39; t være for tæt på en del af den koordinat måling maskine.


Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com