Hjem > Løsninger > Indhold

Hvordan man styrer CMM nøjagtighed i realtid

Jan 19, 2017

Mange brugere er ikke klare deres egen koordinere måling maskine (CMM) præcision efter at have brugt et stykke tid. Sådan styrer CMM nøjagtighed i realtid, her anbefale nogle metode til introspektion.

1. Brug standard inspektion værktøj

Den bedste måde at kontrollere maskinens præcision er med standard inspektion værktøj. Måleklodser, ring gauge, sfære, høj præcision vinkel square, etc. Efter behov temperaturændringer eller højere målepræcision, kan vi bruge ovennævnte standard værktøj til at undersøge længden, rundhed, diameter og andre parametre. Når det er nødvendigt, kan vi også bære på en korrektion. Det er meget nyttigt for operatøren.

2. Brug standard arbejds-stykke

Ved hjælp af standard arbejde-brik til at inspicere maskinen nøjagtighed, men er relativt mere kompliceret, kan det kun udføre i en periode. Mere praktisk måde er at bruge en typisk arbejds-stykke, udfyld automatisk program måling måle for mange gange under brønden maskine kalibrering. Så beregner i henhold til den statistiske regelmæssighed og registrere rimelig værdi og tolerance rækkevidde.

Hvis føler ingen tillid af de to ovennævnte metoder, kan du også kontakte os, og vi vil tilbyde en bred vifte af tillægstjenester.

Målesystem opgradering

Konfiguration af mest avancerede måle- styresystem i kundernes tidlige målemaskine, hvilket gør det hele målemaskine til at opgradere til den aktuelle verden avanceret teknologi niveau, måling effektivitet forbedret ved opgradering, efterbehandling alle former for inspektion arbejde.

Nøjagtighed kalibrering og korrektion

Regelmæssigt udføre kalibrering og korrektion af maskinen til forbrugeren at foretage udstyret altid opretholde en høj præcision, høj effektivitet, for at sikre nøjagtigheden af måleresultater.

Måling software

Gennem opdatering og forbedring af software-funktion til at imødekomme kundernes efterspørgsel i videst muligt omfang, og give en række specialiseret software for udvælgelse, udvikle særlige måling løsninger for vores kunder.

Vedligeholdelse

Gør høje standard regelmæssig vedligeholdelse løsninger til kunderne, sikre pålidelig drift af målemaskine, forlænge levetiden af målemaskine. På samme tid at give tilstrækkelig målemaskine reservedele, gøre din målemaskine i at bruge uden bekymringer.

Teknisk uddannelse

Ifølge bruge egenskaber, hvilket gør professionelle brugerdefinerede uddannelse tutorial, besvare spørgsmål at gøre dig hurtigt at gribe tekniske færdigheder og forbedre påvisningen effektivitet.

On-site service

After-sales service ingeniører vil yde service på stedet for kunder i det første gang, der kan tillade dig at virkelig opleve tjenester Nano tæt kvalitet.

Fixture

NANO kan give forskellige bærbare funktionel armatur til enkel måling håndværk.


Giv os besked, hvis nogen spørgsmål eller rådgivning

E-mail: overseas@cmm-nano.com