Hjem > Løsninger > Indhold

Hvordan at rengøre risten hersker over CMM

Sep 02, 2016

Høj præcision koordinat måling maskine er forpligtet til at arbejde i den støv-fri indendørs miljø, temperaturen skal kontrolleres mellem 18-22 grader, luftfugtighed kontrolleret mellem 40% og 70%. Så måle miljøet skal installeres med passende aircondition udstyr. Betinget brugeren kan vælge at installere tørretumbler til sikre luftkvaliteten. Selv omtre koordinerer måling maskine i sådan et godt miljø, risten hersker stadig skal gøre vedligeholdelse på en regelmæssig basis. Dette kan sikre den måling nøjagtighed og forlænge levetiden af tre koordinater måleinstrument.

Risten hersker er præcision måling komponent, dets vedligeholdelse spiller en stor rolle for at forbedre den måling præcision. Slag er den rigtige måde at rengøre risten hersker noter:

Først, dyppe i absorberende bold med dehydreret alkohol, tage absorberende bolden aftørring fra den ene side af risten hersker på anden siden, og derefter erstatte det med ren vat til at tørre igen. Vat kan ikke genbruges, og må ikke tørre frem og tilbage. Særligt opmærksomme på at gøre ikke at røre læsning hoved ved at tørre. Fordi læsning hoved bruges til at læse rist er sensor-kalibrering, dens beliggenhed og afstand fra risten præcist tilpasset. Hvis disse ting er ændret, vil det forårsage læsefejl, der ikke kan starte systemet, så sørg for at være opmærksomme på det; Og lad ikke støjen af bomuld fiber stick på risten, fiber adsorption vil producere elektrostatisk påvirker læsning hoved. Rist lineal skal ikke tørres ofte, kvartal eller halvår en er OK.

For Renishaw åben risten hersker er der en slags beskyttende film på lag af risten hersker. Hvis du ønsker at rense det, dukkert i flannelette med vand græsser eller at fjerne med vandfri ethanol. Men kvaliteten af vandfri ethanol skal være høj, som må ikke indeholde methanol, fordi methanol er korrosion af den beskyttende hinde.


Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:overseas@cmm-nano.com