Hjem > Løsninger > Indhold

Fem-akse REVO Multi-sensor målesystem

Aug 16, 2016

REVO-2 er en ny opgradering produkt, som er en revolutionerende Multi sensor for koordinat måling maskine fem akse måling. REVO-2 og den nye CMM controller UCC S5 er i drage lære af succesfulde REVO Multi-sensor system, som har større magt og mulighed for kommunikation og kan bruges sammen med RVP billede sonde og andre nyeste REVO sensorer.

 advanced trigger scanning probe five-axis fast scanning probe

REVO-2 er vedtaget med optimering af hårde sfærisk luften bærer teknologi i sine to rotorer akse, som kan give en stiv måling platform. To akse er drevet af den mest avancerede børsteløs motor, opløsning af koderen er ændret fra oprindelige 0,08 sekunder til 0,002 sekunder. Når det er tilføjet 100 mm lang kanyle, kan positionering beslutningen nå til 0,001 um, hvilket er næsten 40 gange end generation af teknologierne.

Renishaw fremsat nye billede hoved (RVP), der kan bruges sammen med REVO. RVP tilføjer funktioner som udløser, hurtig kontakt scanning og overflade ruhed måling på basis af ikke-kontakt påvisning at forbedre funktioner i REVO Multi-sensor.


Oplys venligst mig hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail: overseas@cmm-nano.com