Hjem > Løsninger > Indhold

En ny Generation af måling af Innovation

Aug 18, 2016

Fem akse måleteknologi refererer til den synkrone bevægelse af tre koordinater måling machine(CMM) og sonde hoved akse, som reducerer den dynamiske fejl under den høje måling hastighed. Fem akse er anvendt til komplekse artefakter af høj præcision, høj effektivitet måling, især til luftfart, rumfart, militærindustri og andre felter.

I traditionelle målemetode udfører CMM alle nødvendige bevægelse for at opnå overflade data. Den inertial acceleration vil forårsage maskine struktur afvigelse, og derefter måle fejlen kommer til at være.

PH20 probe headhigh speed five-axis scanning probe

Fem akse måleteknologi bruges sammen med fri rotation sonde, kan sonden flytte på to rotationsaksen samtidig under måling proces. Som bryder gennem de traditionelle begrænsninger. Derfor, CMM kan arbejde på den bedste måde, dvs, CMM kan flytte efter retningen af en enkelt vektor bevæger sig med en konstant hastighed. I forhold til CMM, sonde hoved har en lavere vægt og bedre dynamiske ydeevne, og har bedre tilpasningsevne. Så det er i stand til hurtigt spore ændringen af arbejdsemnet geometri, og vil ikke importere skadelige dynamiske fejl. Desuden kan det også sætte fart overflade måling forkorte måling cyklus.

Fem akse måling teknologi ikke blot forbedre effektiviteten af måling men forkorte produktionstid i største grad, hvilket giver en mere omfattende kvalitetsvurdering til producenterne.


Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:overseas@cmm-nano.com