Hjem > Løsninger > Indhold

Operation før du starter CMM

Sep 19, 2016

3D måleinstrument er en form for præcision måling maskine. Så dets nøjagtighed er det vigtigste, men nøjagtigheden ikke kun besluttes af selve maskinen som sin ramme, sonde og så videre, det også besluttes af miljøet og de operationelle kompetencer. Der følger er nogle noter om operationen før start i CMM.

Styreskinnen forarbejdning præcision af 3D måling maskine er høj, og dens afstand mellem air pejling er lille. Hvis der er støv eller andre urenheder på hjælpelinjen, vil det medføre gas pejling og guide rail bunden. Så skal vejledningen rengøres hver gang før start maskinen. Metalhjulene bør rengøres med luftfart benzin tørre (120 eller 180 # benzin), og granit guide skal rengøres med vandfri alkohol.

Husk det, kan ikke give nogen fedt til gas bærer i forbindelse med vedligeholdelse; Måling maskine selv hvis ikke anvendes for en lang tid, bør også opretholde effektive miljømæssige temperatur fugtighed. Foreslå derfor, for at foretage regelmæssige aircondition affugtning at forhindre beskadigelse af måling maskine under høje temperaturer og høj luftfugtighed;

Hvis tre koordinere måling maskine bruges ikke i lang tid, det bør være forberedt, inden arbejdet påbegyndes: styre indendørs temperatur og luftfugtighed (for 24 timer), i det fugtige miljø bør også være regelmæssigt åbne elektriske styreskabet at sikre kredsløb er helt tørre og at undgå skade på grund af fugtig når pludselig opladning. Derefter kontrollere lufttilførsel, strømforsyning. Det er bedre at konfigurere spænding-stabiliseret kilde.

Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:overseas@cmm-nano.com