Hjem > Løsninger > Indhold

Koordinere måling maskine i CNC bearbejdning

Aug 25, 2016

Med udviklingen af fremstillingsindustrien, CNC maskine har været meget udbredt. Forarbejdningsvirksomheder alle har deres egen CNC maskine eller numeriske styrings behandling center. Anvendelsen af CNC-maskine er at forbedre forarbejdningskapacitet af virksomheder, som kan gøre fremstillingsindustrien producere mekaniske produkter af høj kvalitet, samtidig kan minimere produktion tid, forbedre de økonomiske fordele af virksomheder.

percision measuring machine

Tre koordinere måling maskine er en slags måleudstyr kombineret den optiske, mekaniske, elektroniske og computer kontrol teknik med høj præcision, høj effektivitet. CMM kan udstede effektive måling af den første artikel inspektion og fremstillingsprocessen af komplekse form og præcision dele. Således kan det give den mest effektive og nøjagtige data for værktøjsmaskiner armatur og justering af skærende værktøj holdning erstatning og behandlingsprogram.

Fremstillings virksomheder har deres egne præcision CNC forarbejdning udstyr ret til at arbejde ud af produkter af høj kvalitet. Produkter af høj kvalitet er grundlæggende realiseret gennem fremstillingsprocessen, snarere end at lægge på sidste inspektion. Moderne fremstillingsindustrien kvalitet mål er så vidt muligt holde dele produktion i henhold til de konstruktionsmæssige krav. Men for at opretholde ensartethed i produktionsprocessen og design, skal du kontrollere fremstillingsprocessen. Fremstilling af proces kontrol er den mest effektive metode er at præcist at måle størrelsen, efter få størrelse oplysninger gennem en analyse af kontrast kan feedback produktionsprocessen, forbedre forarbejdning teknologi eller produktion proces, for at løbende forbedre produkternes kvalitet.

five axis auto probe head PH20

Tre koordinater er en af de mest effektive metoder til nøjagtig måling og evaluering af størrelsen, og kan i stedet for en række forskellige måleværktøjer. Derved betydeligt reducere værktøjerne nødvendige for at fuldføre komplekse produkt testning og Køb omkostninger, hvilket igen har kraftigt reducere den testtid.

CNC bearbejdning udstyr kan ikke fungere uden CMM i produktionen af mekaniske produkter. Anvendelsen af tre koordinater kan give pålidelige data for udvikling og produktion af CNC produkter, for at sikre den høje kvalitet af produkter, og spiller en vigtig rolle for at forbedre de økonomiske fordele for virksomheden.


Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:overseas@cmm-nano.com