Hjem > Løsninger > Indhold

Brug af CMM i Reverse Engineering

Aug 11, 2016

Reverse engineering er en slags produkt serieproduktion og sekundær udvikling teknologi udviklet fra 1900-tallet. Fordi det er i modsætning til traditionelle produkt udvikling ordre, er derfor det ofte benævnt som reverse engineering. Reverse engineering er resultatet af feltet af kommercielle og militære hardware. Dens vigtigste formål er at foretage måling af originale produkter når nemt kan ikke hente de nødvendige produktionsoplysninger. For det andet er at bruge CAD til at oprettet produktmodel og derefter udføre passende behandling til produktmodellen til at producere nye produkter. I reverse engineering er de tre koordinere måling maskine en vigtigt udstyr. Produktet af den oprindelige digital og produktets overflade genopbygningsprocessen kræver støtte fra de tre koordinere måling maskine.

Digital de originale produkter er det første skridt i reverse engineering udvikling, også er den mest kritiske trin. Præcisionen af de digitale produkter kan påvirke strukturen af produkt analyse og sekundær udvikling af produktet. Mens du bruger koordinere måling maskine, kan den opnå højere krav til nøjagtighed og nøjagtig 3 d model af produktet.

Tre koordinere måling maskine kan opdeles i to typer: kontakt måling og ikke-kontakt måling. Kontakt metoden til måling af sensing hoved kontakt med prøver og registrere koordinater på overfladen af prøven. Den kan dog opdeles i udløser og kontinuerlig type. De store prøver af luft-og rumfartsindustrien, bilindustrien og andre industrier, kan generelt vælge kontakt måling. Udløser type måling kan være kunstigt planlagt, der kan få flere point i den store krumning eller skarp krumning ændring område. Mens i den relativt fladt område, kan det måles med færre point at opfylde krav til nøjagtighed.

Ikke-kontakt målemetode er hovedsageligt baseret på det grundlæggende princip inden for optiske, akustiske, magnetisme og så videre. Hurtigt samle et stort antal tætte punkter i hele overfladen af prøverne sæt, som er nem at betjene, og kan reducere kunstige måling plan.

Mængden af data fanget af tre koordinere måling maskine er meget store, som kan opnå krav til høj nøjagtighed. Så er det mere almindeligt anvendt i reverse engineering.


Oplys venligst os, hvis nogen spørgsmål eller rådgivning

E-mail: overseas@cmm-nano.com