Hjem > Løsninger > Indhold

CMM skik i Shipping branchen

Sep 21, 2016

I de seneste år har Kina #39; s skibsbygningsindustri opnået den hidtil uset udvikling, ifølge relevante statistikker viser at i 2013 Kina #39; s skibsbygning afsluttet 4,534 dødvægt tons, nye ordrer nåede 69.84 millioner dødvægt tons. Siden 2010 som verden #39; s skibsbygning, Kina holde No. 1 i 4 år i verden.

Skibet fremstillingsindustrien er indbegrebet af landet #39; s fremstilling teknologi niveau. Marine dieselmotor er skibsbygning centrale dele, dens udvikling drev værktøjsmaskiner industri, især de store tunge værktøjsmaskiner udvikling og innovation, og det har også meget strenge krav tilmåleudstyrat tilpasse sig til måling af disse store præcision dele. Type af Marine diesel motordele og komponenter er hovedsageligt komponeret af boks dele, herunder øvre og nedre krumtaphuset, plejlstang, krumtapaksel, topstykke, svinghjul shell dele osv. I forhold til andre komponenter, det har funktionerne af stor størrelse, mere måling elementer og høj nøjagtighed. Såstor bro og store gantry præcision instrument til målinger ideel til bed diesel motordele og komponenter, specielt måling af hoveddelen.

Det vigtigste organ som et fundament for dieselmotoren, det understøtter hele dieselmotor. Alle dele og hjælpeansatte system direkte eller indirekte fast på kroppen, som udgør den kompakte og let vedligeholde udseende. Påvisning af hoveddelen er derfor den mest komplicerede måling af diesel motordele.

NANO gantry rækkeTitan, denResumékan imødekomme efterspørgslen på store arbejdsemnet måling. Vi har den avancerede teknologi, strenge fremstillingsprocesser for at levere præcise og effektive måling løsninger til aerospace, nationalt forsvar, automobile manufacturing, skimmel, skibe og så videre.


Oplys os venligst hvis nogen quesitions eller rådgivning

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com