Hjem > Løsninger > Indhold

CMM skik i luftfart klinge

Aug 22, 2016

Flyindustrien motor er essensen af fremstilling og det er en markering af nationale videnskab og teknologi niveau. Klingen er "hjertet" af fly motorkomponenter, som besluttede motorens ydeevne, sikkerhed og liv. Derfor er kvalitet påvisning af blade mere kompleks og strenge. Den traditionelle påvisningsmetode er at bruge specialudstyr til at teste de blade, der fører til registrering af lav effektivitet og dårlig nøjagtighed. I de seneste år, med populariteten af tre koordinere måling maskine, den mest udbredte metode er at bruge kontakt CMM at måle på klingen overflade af metoden for to-dimensionelle scanning til test.

REVO probe in blade measuring

Tre koordinere måling maskine er meget udbredt i måling af mekaniske dele dimension og holdning tolerancer. Det udfører dataopsamling via sonde udløser eller scanning på arbejdet-stykke og derefter beregning af softwaren til syntese element til måles, og får resultaterne. Det kan måle objekt digitaliseringen, forbedre målenøjagtighed gennem fejl kompensation teknologi, og har fleksible måling software at realisere automatisering og høj effektivitet af luftfart klinge måling.

NANO præcision tre koordinere måling maskine anvendte i luft-og rumfartsindustrien, nationalt forsvar, armatur og mug fremstillingsindustrien som automotive reservedele af 3D måling. Det er udstyret med rationelle DMIS måling software, som er certificeret af Tyske PTB. Softwaren har vinger test modul. Klinge opdagelse modul understøtter udløser og scanning påvisning tilstande, understøtter afsnittet scanning. Det kan også hurtigt beregne vigtige parametre i bladet målte stilling, i høj grad forbedrer påvisning præcision og effektivitet.


Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail: overseas@cmm-nano.com