Hjem > Løsninger > Indhold

CMM miljøforhold

Aug 24, 2016

Som koordinerer måling maskine er høj-præcisions måleudstyr, kan tilstanden miljø påvirke dens måling præcision i en vis grad, så de bedste arbejdsbetingelser sikres.

1. temperatur krav om høj nøjagtighed måling

1.1 temperaturområde: 20±2 ℃

1.2 temperaturforandringer: < 0,5 ℃/h; < 1 ℃ / 24h

1.3 temperaturgradient: < 0,5 ℃/m

1.4 maskine balancering temperatur tid: > 48h

Bemærkninger: Maskine nøjagtighed vil falde, hvis temperaturen ikke når de standardkrav.

2. relativ luftfugtighed

Luftfugtighed på arbejdsmiljø påvirker maskine i de følgende to hovedaspekter:

Høj luftfugtighed gør det nemt for rust maskindele for at påvirke maskinens arbejde og levetid; Lave luftfugtighed gør det let at producere statisk for at forårsage dårlig indflydelse på arbejder af computer-og kontrolsystem. Rækken egnede fugtighed er 45%-60%.

3. renhed

Så statisk og støv kan muligvis påvirke måling maskinen, holde støvtæt og antistatisk bør tages i betragtning ved planlægningen af jordoverfladen og væg overflade.

4. lufttilførsel

Rene og tørre. Dens luftfugtighed er mindre end 15%

Luft forbrug: 50L/min

Luft tryk: 6-10 bar

5. strømforsyning

AC 220V, 50Hz, 2.5KVA; spændingsudslag bør ikke store end 5% af rating spænding; Brug ikke CMM med andre high-power elektroniske enheder sammen som klimaanlæg, dublere maskine, shredder, osv. I tilfælde af sammen ved hjælp af er væsentlige, behage optage isolere transformer eller højfrekvente støjfilter.

6. base vibrationer krav

Vibrere frequency≤10Hz amplitude≤0.5 mm

10 Hz < vibrere frequency≤30 Hz amplitude≤1mm

Vibrere frekvens > 30 Hz amplitude≤3μm

7. landing

For at sikre CMM power control system og pc system pålidelig og stabilt arbejde, bør vi udstyre CMM med en uafhængig og pålidelig jordforbindelse system. Grundstødning system bør være design efter lokale faktiske tilstand og grundstødning modstand skal være under 4 ohm.

Når den geologiske tilstand er dårlig, vedtages strippet grundstødning enhed, der er fremstillet af galvaniseret fladt stål svejsede og belagt med pitch til at beskytte sig selv. Grundstødning modstand skal være under 4 ohm, eller grundstødning enhed bør være forlænge.


Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:overseas@cmm-nano.com