Hjem > Løsninger > Indhold

Katalysatorer for industriel udvikling--bro koordinere måling maskine (CMM)

Aug 08, 2016

Siden 1960 ' erne, var blevet udviklet industriel produktion meget hurtigt. Især efter fremkomsten af maskinværktøjer, maskiner, bil, rumfarts- og elektronik industrien, er forskellige former for avanceret test teknologi og instrumenter nødvendige, så tre koordinere måling maskine , som legemliggør 3d måleteknologi opstår i det historiske øjeblik og har hurtige udvikling og forbedring.

Måling præcision af traditionelle måleværktøjer (såsom mikrometer, calipre, gauge blok, etc.) er generelt lav, som kan bruges i feltet hvis generelle nøjagtighed ikke er højt. Men for high-tech produkter, måledata er ikke tilfreds, og det koster arbejdskraft materielle ressourcer for at måle de små dele én efter én. Fremkomsten af tre koordinater officielt brød dette vanskelige problem.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

I 1956, verdens første koordinaten måling maskine udviklet af firmaet britiske FERRANTI derefter efter en række forbedringer i 1964, schweiziske SIP virksomheden begyndte at bruge software til at måle afstanden mellem punkter, som åbnede brugen af software måling. Efter den hurtige udvikling af edb-teknologi, CNC æra kommer, funktionen af koordinaten måling maskine er stærkere og at måle nøjagtigheden er højere.

Med udviklingen af videnskab og teknologi, funktion forbedres præcision og kvaliteten af de tre koordinere måling maskine gradvist, især inden for forskning og udviklingen af værktøjsmaskiner, maskiner, bil, luft-og rumfartsindustrien og forskellige komplicerede dele produktion. Som svar på den globale konkurrence er fremstilling virksomheder også tillægger stor betydning at forbedre den bearbejdning effektivitet og reducere produktionsomkostningerne. Blandt dem er det vigtigste at producere produkter af høj kvalitet. For at sikre, at størrelsen af dele og tekniske præstationer opfylder kravene, selskaberne udstede strenge kvalitetsstyring. Kun på forudsætningen af garanti for høj kvalitetsproduktion kan fabrikanten indse overlevelse og udvikling.

Tre koordinere måling maskine med sin høje præcision, høj fleksibel og fremragende digital kapacitet bliver et vigtigt middel til kvalitetssikring i moderne design, udvikling, fremstilling, forarbejdning og fremstilling.Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:overseas@cmm-nano.com