Hjem > Løsninger > Indhold

Anvendelse af Reverse Engineering i skimmel fremstillingsvirksomhed

Sep 28, 2016

Gør en omvendt designarbejde kan være mere udfordrende end en top-down design. Før design af et produkt, du skal prøve at forstå design idé af originale model, på dette grundlag kan også nødt til at reparere eller at overvinde mangler i den oprindelige model. På nogle måder er den omvendte design også et redesign proces. Før du starter en omvendt design, bør foretage en omhyggelig analyse af dele, som først og fremmest overveje følgende punkter:

(1) bestemme samlede tanken om design, foretage systematisk analyse af modellen af arbejdet-stykke. Modellen hovedsageligt inddeles i flere karakteristika område til konkluderede samlede tænkte på design, og finde problemet, udføre kender ganske godt dybest set.

(2) bestemme den buede overflade type af grundlæggende struktur i form af en model, der vedrører valget af passende design software og bestemmelse af softwaremoduler. For free-form overflade, såsom bil, motorcykel #39; s ydre og indre udsmykning, osv., der dækker dele normalt nødt til at vedtage en praktisk tilpasning af kurven og overflade modul; For elementære analytiske buet overflade dele som fly, cylinder, kegle er overflade ikke nødvendigt da efter deres måling data kan naturligvis, at det er flyet eller cylindriske overflade.

I virkeligheden, nogle kolonner, konvekse platform er karakteriseret efter kontur blev besluttet, hele måling enhed model blev kombineret med den scanning data genereret. Skal vælge nogle scanning punkter eller linjer hvis kvaliteten er bedre.


Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com