Manuel Koordinere målemaskine, Manuel CMM, Promas 564

1.Y akse guide-måde vedtager due hale typen, som har høj præcision og god stabilitet. 2.Software vedtager Rationelle DMIS 3.Y akse guide-way vedtager due hale typen, som har god stabilitet.

Produktdetaljer

Som en af de førende kinesiske producenter og leverandører af manuel koordinere måling maskine, manuel CMM, promas 564, det er her venter på din kontaktperson.

Oversigt:

1. Vedtagelse af avancerede FEM (Finite Element-metoden) gør det har en stærk stivhed, lille geometri fejl, høj præcision, høj ydeevne og høj stabilitet.

2. Y-aksen guide-way vedtager due hale typen, som har god stabilitet.

3. Tre akse vedtagelse af hvilende lufttryk luft-bærende guide måde, består af luftlejer, som er selvrensende, forspænding og høj præcision, garanterer den store spændvidde af lejer, stærke anti-svajer, lille modstand, ingen slid og stabil bevægelse.

4. Godkendelse af verdensberømte reflekterende metal målebånd skala system, som har et tæt varmeudvidelseskoefficient med de fleste arbejdsemnet og sikre en god repeterbarhed.

5. Software vedtager selvejende intellektuel ejendomsret og stærk funktion Rational DMIS software. Med sin perfekte måling og online-funktion, vil det opfylde kundens udfordrende efterspørgsel med en omfattende måling løsning.

Parametre:

VARE DETALJER
Type Promas564
lineære skala RENISHAW rist herskere fra Storbritannien
Resolution vedtaget af RENISHAW læsehovedet 1.0um
Måleområde 500mm × 600mm × 400 mm
MPEe E≤3.5 + 4L / 1000um
MPEP R≤3.8um

Valgfri Probe:

MCP MH20I
Renishaw MCP ProbeRenishaw Mh20I Probe

Undersøgelse